Please use this identifier to cite or link to this item: http://190.57.147.202:90/xmlui/handle/123456789/3311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLEGARDA MEJÍA, EVELYN ALEJANDRA-
dc.date.accessioned2023-04-28T14:11:17Z-
dc.date.available2023-04-28T14:11:17Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://190.57.147.202:90/xmlui/handle/123456789/3311-
dc.publisherING. GONZÁLEZ AMAGUA JAIME ESTUARDOen_US
dc.title‘‘DISEÑO DE UNA GUÍA GASTRONÓMICA DE LOS ESTABLECIMIENTOS O RESTAURANTES MODERNOS Y CONTEMPORÁNEOS QUE APLIQUEN LA COCINA DE VANGUARDIA EN SANTO DOMINGO DE LOS COLORADOS”en_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:PROYECTOS DE TITULACIÓN

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LEGARDA MEJIA EVELYN.pdf2.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.